Kodikasta kasvatustoimintaa

Kennel Notchill's toimii Keski-Suomessa, Konnevedellä. Olemme koirarakas perhe ja aloittaneet kasvatustoiminnan vuonna 2002. Kasvattamamme rodut ovat havannankoira, berninpaimenkoira, shetlanninlammaskoira ja kultainennoutaja. Lisäksi kasvatamme melko pienimuotoisesti maltankoiria ja espanjanvesikoiria, sillä näiden rotujen pentueita meille syntyy harvakseltaan.

Koiramme ovat tärkeä osa tilan jokapäiväistä elämää. Muutama koiristamme on sijoituskoiria ja ne asuvat rakastavissa sijoitusperheissä ympäri Suomea.

Meille tärkeää kasvatustoiminnassa on koiran terveys, hyvä luonne ja tasapainoinen lähtökohta pennun elämän ensiaskelille. Pyrimme kasvattamaan kunkin rodun rotumääritelmän täyttäviä koiria.

Tervetuloa tutustumaan tilaamme, meihin ja koiriimme!

Sananen pennuistamme

Meille syntyvät pentueet ovat aina tarkkaan valituista vanhemmista, jotka ovat kunkin rodun rotumääritelmän mukaisia, hyväluonteisia ja tasapainoisia koiria. Haluamme tarjota pennulle mahdollisimman tasapainoisen ja onnistuneen ympäristön sen elämän alulle. Pennut kasvavat perheemme keskellä tottuen lapsiin, toisiin koiriin ja eläimiin sekä arjen erilaisiin ääniin ja hajuihin.

Pennut luovutetaan luovutusikäisinä rekisteröityinä, sirutettuina, useasti madotettuina ja eläinlääkärin tarkistamina. Pennun mukaan saa pentupaketin, joka sisältää mm. ruokaa, leluja, hihnan ja puruluita. Kultaisennoutajan pennut saavat myös mukaansa Golden Infon sekä Golden Ringin vuoden jäsenyyden.

Haluamme taata pennuille onnellisen elämän osana omaa perhettä. Toivomme tapaavamme mahdollisuuksien mukaan pennun otosta kiinnostuneet ennen pennun luovutusta, ja toivomme kuulevamme pentujen kuulumisia, iloja tai suruja, läpi niiden elämän ajan. Kasvattajan tuki on elämänmittainen!

Jos olet kiinnostunut pennuistamme, olet tervetullut tutustumaan meihin ja koiriimme Pykälämäen Tilalle! Voit olla yhteydessä meihin myös sähköpostitse tai puhelimitse. Pentuja tiedustellessasi kerrothan hieman itsestäsi ja perheestäsi mihin pentu tulisi.